3 Nisan 2013 Çarşamba

Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Lotion

Ultra Facial Oil-Free Lotion, hafif yapılı nemlendirici bir losyondur. Cilt yüzeyindeki sebumu gözle görülür biçimde azaltmaya yardımcı olurken, cildi parlamayan dengeli bir görünüme kavuşturur. Yağsızdır ve cilde gerekli olan nemi vererek, cildi dengeler. Nemlendirici elementlerin bileşimi cildin bütün gün taze ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.   Yağsız, parabensiz, parfümsüz ve renksizdir.
Cildim karma, hassas ve akne / leke problemim var. Kiehl's Cilt Analizimde bu nemlendiriciyi denemem içinn vermişlerdi. Deneme boyu 30 ml. Elimdeki diğer nemlendiricinin 40 ml. olduğunu düşünürsek, denemek  için gayet yeterli miktarda. Hafif jel yapıda, uygulaması, dağıtması kolay. Sürdükten sonra nemli, ferah bir his veriyor ve bundan çok memnunum. Çok az miktar kullanmak yeterli. İçeriğinde yağ, paraben, parfüm ve renklendirici yok. Bir kaç haftadır genellikle günde 1 kere (unutmazsam 2 kere) Kiehl's'in diğer cilt bakım ürünleri ile birlikte kullanıyorum. Tek memnun kalmadığım nokta parlamaya karşı çok etkili değil. Hep parlamayan bir cildim olduğunu söylerdim ama bu nemlendiriciyi kullandıktan sonra 3-4 saat içinde burun etrafım parlamaya başlıyor maalesef. Çok yağlı cilde sahip olup parlamadan aşırı şikayet edenlerin memnun kalmayacağını düşünüyorum. Normal ve karma ciltler bir şans verebilir.
Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Lotion'un orjinal ambalajı 125 ml. ve satış fiyatı 70TL
*** Ürünler denemem için Kiehl's tarafından verilmiş olup, tamamen kişisel görüşlerim eşliğinde sizinle paylaşılmıştır. Kiehl's yetkililerine bu hediye için teşekkür ederim.

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Parlama yapmasa herşey çok daha güzel olabilirdi :)

      Sil
  2. bende kiehls'in leke serumunu kullanmıştım, çok başarılıydı

    bu arada, bloğumda çekiliş var, katılmak istersen beklerim ;))

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/04/hediye-cekilisi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leke serumunu beğenenler çok. Çekilişine de bakıyorum hemen :)

      Sil
  3. Beklediğim yorum gelmişş :) Benimde burun bölgemde normalde bile parlama çok oluyor demekki bu seri bana göre değil :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, deneme ürünleri iyi ki varlar, deneyince bize göre mi değil mi öğreniyoruz. Sorunlu ciltlerin ürünleri deneyip satın alması şart.

      Sil
  4. Benimde t bolgem yagli sanirim banada pek uymaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaz sanırım canım ama yine de belki deneme ürünü isteyip bir kullanmakta fayda olabilir.

      Sil
  5. kuru cılde ıyı gelır belkı bu urun:)benım kuru cıldımın yapısı denemelı aslında:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kuru ciltler için olanları da var, onlardan deneyebilirsin.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼